SKALP MIKROPIGMENTERING: SÅ UTFÖRS BEHANDLINGEN

Mitt professionellt utförda Skalp mikropigmentering utförs på ett sätt som gör behandlingen nästan omöjlig att upptäcka, och du kommer att se resultatet direkt efter första behandlingen. Hur många sessioner du behöver av scalp pigmentering beror på ditt önskade resultat och förutsättningar. Jag vet att min skalp micropigmentering kommer att få dig att känna dig stolt över dig själv och känlsan av hår  gör att du åter kan stärka din självkänsla.
Skalp pigmentering är för dig som,

håravfall allt eller delar av håravfall,

kala fläckar, glesa partier, ärr efter hårtransplantation,

allmänt tunt hår.

SMP är för både män & kvinnor 
Hårfästet är ofta det som definierar formen av ditt ansikte, och utan den kan du känna dig naken. Med behandlingen  hjälper jag dig att få tillbaka ditt hårfästet genom att fylla ut ytor, justera , eller helt enkelt att skapa ett nytt . Du väljer själv vad du vill ha och vad du är bekväm med. Under ditt kostnadsfria konsultation kommer du att kunna uttrycka just dina önskningar, och få hjälp att välja ett hårfäste som passar ditt ansikte, huvudform och ålder.
Det finns många variationer av hårfäste som du kan börja fundera på redan nu. Valet är högst personligt och anpassas efter dina önskemål. Vissa av mina kunder vill ha en tydlig och bestämd hårlinje, medan andra vill ha en mjukare ton som känns mer naturlig. 


 
SKALP MICROPIGMENTERING PRIS


Skalp micropigmenteringens pris varierar beroende på huvud och behov av pigmentering . Vid vår konsultationen går vi igenom dina önskemål och behov. Sedan lämnar jag  en offert till dig med pris.


Skalp mikropigmentering är en metod där det används sterila nålar, speciellt framtagna för den här metoden. Via nålarna för vi in ett ekologiskt pigment som matchas mot din naturliga hårfärg in i hårbottnens yttersta lager. Skalp mikropigmentering är ett säkert och relativt smärtfritt sätt att få tillbaka utseendet av naturlig och full hårväxt.

Skalp pigmentering är mycket effektiv och utförs oftast vid 3 behandlingstillfällen (beroende på omfattning och område som ska behandlas), som vanligtvis tar mellan 1–4 timmar att genomföra. För att din hårbotten ska få tid att återhämta sig och läka krävs att vi väntar 7–10 dagar mellan första  och andra behandling, 3-e behandling utförs efter 4 veckor. FÅ TILLBAKA DITT HÅRFÄSTE 

HUR GÅR DET TILL ?


Välkommen in att boka en kostnadsfri konsultation och det

går givetvis även att ordna en digital konsultation om det passar dig bättre .