Lugn bara lugn

Om dina bryn inte är mer än 48 timmar så kan du göra en akut behandling med LI-FT , vi skär inget, utan vi löser upp pigmentet med varma kompresser och LI-FT  lösning , det gör att dina panikbryn inte fäster i huden och stannar där.

Skynda dig , 48 timmar får inte passera för AKUT behandlingen 


 Saltlösning är effektiv på alla typer av tatueringar, oavsett ålder, färg och plats. Detta inkluderar både kosmetiska tatueringar och traditionella tatueringar, gjorda med alla typer av maskiner eller manuellt verktyg. Din tatuering måste vara minst 30 dagar gammal innan du tar bort den,  om du inte gör

en AKUT borttagning inom 48 timmar. Svarta tatueringar är ofta mer motståndskraftiga mot borttagning, vilket innebär att du kan behöva en extra session eller två. Om din oönskade tatuering är täckt av tjock ärrvävnad kan det kräva fler sessioner att ta bort.


Det finns många olika orsaker till att vilja ta bort en gammal kosmetisk tatuering eller en kropptatuering.

Din tatuering eller bryn har kanske ändrats färgmässigt eller blekts med åren.Du kanske bara vill blekna ner din gamla tatuering eller dina bryn för att kunna göra en cover-up eller skaffa dig ett par nya bryn.

 Vad du än har för behov och önskemål så kan jag alltid ge dig råd för vad som går att genomföra för just dig. Sweet studio utför en säker och skonsam borttagnings-behandling med LI-FT  


Under sessionerna utför man borttagningen med en maskin där man inför medlet i huden men en nål. Medlet LI-FT som binder pigmentet drar upp det genom huden kallas Osmosis processen, celler som innehåller salt drar sig mot salt(medlet) och på en naturlig väg puttas pigment upp och ut genom huden, och bildar en sårskorpa. När såret läkt och skorpan trillar av försvinner också pigmentdelarna som tidigare funnits i huden.


Not: Alltid  minst 8 veckors läkningstid innan nästa behandling ,inga undantag !


  • Panik  över dina nygjorda bryn ? Gör en AKUT borttagning

Vad är metoden Saline LI-FT ? 

Saltborttagning är en metod för att ta bort pigment från huden med en enkel saltlösning snarare än lasrar. Ett sterilt handverktyg för engångsbruk används för att avsätta saltlösningen i huden. Denna lösning binder till pigmenten, bryter ner dem och drar ut dem från huden.

Med en revolutionerande saltlösning, icke-laser metod. Saltkorrigering kan väsentligt lätta och ta bort oönskad permanent make up såsom bryn, mikroblading och  mindre kroppstatueringar. Denna metod är säker för att ta bort kosmetiska tatueringar. Det är skonsamt mot huden och riskerar inte ärrbildning som andra metoder


Saline eller laser ?

Saltlösningsmetoden är mycket mindre smärtsam jämfört med laseravlägsnande som kan orsaka blåsor eller potentiell ärrbildning. Saltborttagning skadar inte vävnaden permanent som lasrar gör. Behandlingstid och -kostnad minskas också kraftigt med saltborttagning eftersom färre behandlingar är nödvändiga för att uppnå önskat resultat. Laserbehandlingar är traditionellt mycket dyra, smärtsamma och kan inte behandla vissa bläckfärger på grund av lasrarnas oförmåga att bryta ner ljusare färger eller färger som mycket liknar patientens hudton. På samma sätt är äldre tatueringar svårare att ta bort och bläck som har placerats i hudens djupa skikt kan inte nås med konventionella lasrar. Oavsett om din tatuering är 1 år gammal eller 30 år gammal, kommer saltlösning att ta bort den, det är bara en fråga om hur många sessioner som behövs. Om du planerar att täcka bort borttagningsområdet med en ny tatuering en gång läkt, kommer saltlösning att vara i ditt bästa intresse, eftersom lasrar kan orsaka skador som förhindrar att huden tar emot / håller på något nytt pigment.


Kommer det fungera på min tatuering? 

Vem kan eller kan inte göra behandlingen ?

Ta kontakt med Sweet studio för konsultation om behandlingen