Spraytan 

Vad är en spraytan?

En del kallar det soldusch, solspray eller airbrush tanning. Kalla det vad du vill, men jag kallar det spraytan. Spraytan är det bästa sättet enligt mig att bli "brun utan sol", iallafall när det görs korrekt. Spraytan sprayas på huden för att skapa en jämn och naturlig solbränd yta. Spraytannen innehåller ett naturligt ämne som kallas DHA. Det är färglöst och naturligt ämne som reagerar med hudens yttersta lager för att skapa pigment. DHA är godkänt av Svenska läkemedelsverket. Är det första gången du funderar på att göra en spraytan så behöver du absolut inte vara orolig.

Vilka fördelar finns det?

Solens stålar och solarier är inte hälsosamma för kroppen. Vi kan erbjuda dig en naturligt gyllenbrun färg utan risk för rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer! Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium. Människor som har svårt för att bli bruna genom solen/solarium får garanterat ett mycket bra resultat av det här. Du kan bli brun på utvalda delar av kroppen. Huden får en skönhetsbehandling samtidigt som du blir läckert gyllenbrun!

Vad behöver jag göra innan besöket?

  • Duscha, rengöra och peela huden innan besöket.
  • Undvik deodorant eller feta krämer då det kan ge missfärningar.
  • Raka dig dagen innan behandling, t.ex ben och skäggväxt.
  • Du bör ej vaxa dig, plocka bryn eller raka dig 8 timmar innan eller efter besöket.
  • Ha med dig mörka och kläder som sitter löst, gärna i bomull.

Hur länge varar det?

En behandling varar upp till 10 dagar. För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas en gång i veckan. Smörj in dig med bodylotion varje dag för att behålla din bränna längre.